Gamla Stans Laser&Kirurgmottagning
Specialistkliniken för laser och
laserkirurgi i Stockholm
Marknadsledande i Sverige och Skandinavien
ETABLERAD 1988
Munkbron11, 1 tr,  Stockholm
Tidsbeställning; 08 - 10 64 10     
info@kirurg.com
   Acne
   Acneärr
   Aktiv acne
   Ansiktskonturering
   Bristningar striae
   Botox & Azzalure
   Fotvårtor
   Fractionallaser
   Födelsemärken
   Hudförändringar
   Hårborttagning
   Kemisk peel
   Kroppskulptuering
   Kärl ansikte
   Kärl på benen
   Läppförstoring
   Melasma
   Microdermabrasio
   Pigmenteringar
   Plastikkirurgi
   Påsar under ögon
   Restylane & Perlane
   Rynksprutor
   Rosacea
   Skinrejuvenation
   Skärskador
   Tandblekning
   Thermage
   Tatueringsborttagning
   Vårtor o knutor
   Åderbråck
   Ärr
   Ögonlocksop
   Prislista A-Ö
   Priser hårborttagning
   Boka tid
   Betalningsvillkor

Nu finns vi med
på facebook!

Som medlem i vår grupp kommer ni att få information om eventkvällar, erbjudanden och allmän information.
Alla är välkomna att gå med!
Klicka här för att komma till gruppen!

Hårborttagning

Vår nya Vectuslaser tar permanent, snabbt och effektivt bort din hårväxt. Den har ett ljusprima som är mer än tre gånger så stort som alla andra maskiner har. Det gör att ljuset går djupare och du får en effektivare behandling även på djupa hårstrån.
Ljuspulserna kommer mycket snabbt, snabbare än andra maskiner och det förkortar behandlingstiden. Vi kan ge dig lägre priser.
Du får en mycket snabb, säkerställt effektiv och prisvärd behandling.

Nu kan vi hjälpa dig att permanent ta bort Din oönskade hårväxt.
Vi behandlar många olika områden på kroppen bla ansikte, armhålor, bikinilinje, ben och ryggar mm på både kvinnor och män.
Ja, i stort sett hela kroppen kan behandlas.
 
Laserljuset passerar genom huden till hårsäcken där hårroten förstörs. Behandlingen tar säkert bort hundratals hårstrån på bara någon sekund.
Du kan sluta raka Din ben  och armhålor!

Hur går behandlingen till?
Vi sätter på ett tunt lager kall gel på huden. Utan att förstöra huden så passerar det koncentrerade ljuset ner till hårsäcken där det utvecklas värme som på bråkdelen av en sekund förstör hårsäcken så att det inte längre kan växa något hårstrå.
Vi flyttar ljusprisman snabbt vidare över hela det område du önskar bli av med Din generande hårväxt på.
 

Generande och missprydande hårväxt tar vi effktivt bort med laser och IPL

Hur lång tid tar behandlingen?
Stora ytor såsom ryggar och ben kan behandlas snabbt. Helrygg och underben kan behandlas på mindre än en halvtimme.   Ansiktsregionen såsom överläpp och haka behandlas på ett par minuter.

Försvinner alla hårstrån direkt?
De faller bort under de kommande veckorna.

Vad är fördelarna med metoden?
Vi använder laser, Vectus, vid behandlingen. Den är betydligt effektivare och säkrare än alla våra tidigare maskiner. I maskinen finns en inbyggd fjärrkontroll som vi  använder för att avläsa din hudtyp. Det ger en säkrare behandling eftersom vi använder exakt den inställning som passar dig. Givetvis är Vectuslaser en  FDA godkänd metod för att ta bort missprydande hårväxt..
Stora ytor kan behandlas snabbt och betydligt snabbare än med de alla andra metoder, både laser och IPL. Avsvärt snabbare än vår tidigare Starlux.Hastigheten ökar genom att ljusprisman täcker ett område som är flera gånger större än Starlux, dessutom kommer ljuspulserna betydligt snabbare. Det innebär för dig att behandlingen tar kortare tid och att vi kan erbjuda dig betydligt bättre priser.
 Resultatet är dokumenterat mycket gott med permanent resultat.

Hur många behandlingar behövs?
Alla hårsäckar har inte hårstrå i sig. Man säger att de har olika växtfaser, de som har hårstrå är i växtfas, de som saknar hårstrå ligger i vilofas. Det är bara 20-30 % alla hårstrån som är i växtfas samtidigt.
Ljuset påverkar bara hårsäcken när den är i växtfas behövs mer än en behandling. 
Efter tre behandlingar har som regel 70% av hårväxten försvunnit och efter sex behandlingar 95% av hårväxten. Individuella variationer förekommer dock. Man har sett att vid behandling med Vectus kan man uppnå hårreduktion snabbare än med tidigare metoder. Det beror bl.a på att ljusprismat är så mycket större så att ljuspulsen går djupare ner och effektivt omöjliggör för håret att återkomma.

Behandlar ni alla delar på kroppen?
Vi behandlar i stort sett hela kroppen med vissa undantag.
Vi tar inte bort hår från
Ögonbryn
Vi tar inte bort hår från delar av ögonbryn eftersom du lätt senare kan ångra Dig och resultatet är permanent.
Huvudet
Du vill kanske inte vara utan hår på huvudet om några år.
Gentalia sk brasilianskt
Vi tar bort hår från bikinilinje men inte hela hårväxten från genitalia, det som man kallar för brasiliansk hårborttagning.
Skälet till detta är två, dels pga av att du kan ångra dig,dels är det så att hårväxt i underlivet har medicinsk betydelse då det skyddar dina kroppsdelar. För kvinnor hindrar det infektioner. För man utgör hårväxt på genitalia och pung att kläderna inte kommer för nära de känsliga testiklarna så att de blir för varma. Hårväxten gör att det bildas en luftspalt som gör att testiklarna hålls vid lägre temperatur. Blir de för varma så påverkas fertiliteten och möjligheten att få barn.

 

Vilka maskiner använder vi vid hårborttagning?
Vi använder endast laser Vectus  vid behandling. Tidigare har vi använt olika IPL tekniker, ex Starlux,  för att ta bort hårväxt. Vi har även haft LightSheer. Nu kan vi stolta presentera Vectus som en av de första klinikerna i Europa. Tekniken går framåt.Vem använder en gammal mobiltelefon och säger att den är lika bra som de nya?
Stora ytor kan behandlas snabbt och betydligt snabbare än med alla andra maskiner på marknaden. Vilket innebär att du får en effektiv, prisvärd och snabb behandling med mycket goda dokumenterade resultat
.

Hur ofta skall behandlingarna ske?
Vanligtvis sker behandlingarna med 1-2 månaders mellanrum, beroende på lokalisation och hur snabb hårväxt Du har, vilket är individuellt och dessutom helt beroendepå vilken del på kroppen det gäller.
I armhålor, bikinilinje och underben samt ansikte så kommer håret tillbaks fortare än på andra ställen
En del patienter har så snabb och intensiv hårväxt att man kan göra behandling var tredje vecka, hos andra kan ett intervall på 6-8 veckor vara bäst.

Det är dags att behandla igen när Du upplever att tillräckligt med nya hårstrån kommit upp igen. Har du bara fått ett litet antal nya hårstrån är det bättre att vänta något.

Hårfri på benen med laser permanent hårborttagning

Vem kan behandlas?
Kvinnor och män har behandlats med goda resultat. De flesta hårstrån går att behandla förutom grå och mycket ljusa hårstrån. Snabbast och säkrast resultat får man med mörka hårstrån på ljus hud.

Vilken effekt får jag av behandlingen?
Hur många behandlingar som krävs är beroende av en mängd faktorer såsom färg på hårstrån (mörka hår svarar bättre än ljusa, grå och röda strån), hudfärg (ljusare hud är lättare att behandla än mörkare hud), grovlek på hårstrån ( tjockare hårstrån är lättare att behandla än tunna). Tidigare behandling med plockning, vaxning, laser och diatermi kan påverka behandlingsresultatet.

Slipp raka Dina armålor - vi tar bort hårväxten för alltid

Gör det ont?
Ljuset kommer i så snabba impulser så att du bara känner att det hettar till i huden. Vanligtvis behövs ingen bedövning, men lokalbedövande salva kan fås för den som så önskar.Gör det ont?
 

Permanent resultat
Behandlingar för att tabort oönskad hårväxt har utförts i över 15 år. Under denna långa tid har man i extremt  få fall sett hårväxten komma tillbaks.

Finns det komplikationer?
Komplikationer är mycket sällsynta. Rodnad, blåsor samt lätt klåda kan ibland uppträda, men brukar försvinna på några dagar.
I sällsynta fall kan huden övergående bli lite ljusare eller mörkare (hyperpigmenterad). Denna hyperpigmentering är dock övergående och försvinner efter någon eller några månader.

Vad skall jag tänka på före behandlingen?
Du skall inte sola 2-4 veckor före och efter behandlingen. Detta minskar avsevärt risken för pigmentering i efterförloppet.Du bör inte noppa eller rycka bort Dina hårstrån före behandling, men det går bra att raka på dagen före behandlingen.

Kan alla behandlas?
Vid viss medicinering och vid vissa sjukdomar (diabetes)skall inte behandlingen genomföras.

Vad kostar det?
Eftersom flera behandlingar behövs för att uppnå ett bra resultat så erbjuder vi Dig fördelaktiga paketpriser på behandlingen. Vi har klippkort där Du köper flera behandlingar samtidigt och får p åså sätt ett mycket bättre pris än vid enstaka behandlingar. Klippkort innebär att Du köper flera behandlingar vid första behandlingstillfället och betalar hela beloppet i samband med första behandlingen och får på så sätt ett avsevärt bättre pris än vid engånsbehandlingar. Du betalar antingen kontant, med kreditkort eller en tredjedel på första behandlingsdagen och resterande tredjedelar efter en respektive två månader.


Se vår prislista för hårborttagning

Hårborttagning

Se film om hårborttagning

Hårborttagning

Se film om borttagning av
oönskad hårväxt

Klicka här för att se vår prislista förhårborttagning

 • Bäst resultat ser på vi hårstrån som är mörkare än underliggande hud.
 • Du skall vara rakad när Du kommer till oss för behandling
 • Flera behandlingar behövs för att uppnå permanent resultat
 • Vi använder Vectus som är snabb och effektiv metod
 • Vi har kostnadsfri konsultation
 • Vi har låga priser och Du köpa klippkort på flera behandlingar och få ännu bättre pris