Gamla Stans Laser&Kirurgmottagning
Specialistkliniken för laser och
laserkirurgi i Stockholm
Marknadsledande i Sverige och Skandinavien
ETABLERAD 1988
Munkbron11, 3 tr,  Stockholm
Tidsbeställning; 08 - 10 64 10     
info@kirurg.com
   Acne
   Acneärr
   Aktiv acne
   Ansiktskonturering
   Bristningar striae
   Fotvårtor
   Fractionallaser
   Födelsemärken
   Hudförändringar
   Hårborttagning
   Kemisk peel
   Kroppskulptuering
   Kärl ansikte
   Kärl på benen
   Läppförstoring
   Macrolane bröst
   Melasma
   Microdermabrasio
   Pigmenteringar
   Plastikkirurgi
   Påsar under ögon
   Restylane & Perlane
   Rynkor
   Rynksprutor
   Rosacea
   Skinrejuvenation
   Skärskador
   Tandblekning
   Thermage
   Tatueringsborttagning
   Vårtor o knutor
   Åderbråck
   Ärr
   Ögonlocksop
   Prislista A-Ö
   Priser hårborttagning
   Boka tid
   Betalningsvillkor

Nu finns vi med
på facebook!

Som medlem i vår grupp kommer ni att få information om eventkvällar, erbjudanden och allmän information.
Alla är välkomna att gå med!
Klicka här för att komma till gruppen!

Rynksprutor
  Restylane och Perlane

Vi använder Restylane och Perlane för att släta ut Dina rynkor och veck i ansiktet, samt för att fylla ut ärr och förstora Dina läppar.
Resultatet syns med omedelbar verkan och du kan direkt gå tillbaks till arbetet.

Varför får vi rynkor?
När huden åldras så bryts kroppens egen bindvävssubstans (hyaluronsyra) ner, rynkor och veck blir djupare och alltmer synliga. Nu kan vi fylla ut Dina rynkor, så att de praktiskt taget ”försvinner”.
Har Du mycket djupa rynkor kan flera behandlingar behövas för att bygga upp ett bra resultat. Det bästa är att behandla Dina rynkor innan de blivit för djupa och sedan successivt underhålla så att de inte återkommer.

Vad är skillnaden mellan de olika produkterna?
Restylane används för rynkor och veck, bl a i pannan mellan ögonbrynen (bekymmersrynkan), samt till veck från mungipan mot näsan. Restylane fine lines används till tunnare ytliga linjer bla runt ögonen och Perlane för behandling av djupare veck. Ofta kan man använda en kombination.

 

Den sk bekymmersrynkan före och efter Restylanebehandling.

Vad innehåller de?
Samtliga produkter består av en helt kroppsegen produkt, hyaluronsyra och är maximalt säkra. De innehåller inga ämnen från djur. Produkterna har funnits i flera år och över hela världen har det utförts hundratusentals behandlingar.

Hur går behandlingen till?
Restylane injiceras under rynkan eller vecket så att överhuden lyfts upp och jämnas ut. Det blir flera små fina sprutstick som dock inte är speciellt smärtsamma. Först tvättar vi huden. Injektionen känns som ett myggbett, det svider och spänner i huden. Om Du så önskar kan Du få en bedövningssalva före. Vid läppförstoring kan vi också lägga bedövningsspruta, samma som du får hos tandläkaren.

Hur ser jag ut efteråt?
Efteråt kan man svullna lätt och rodna under de första dygnen och Du kan känna stickningar och spänning. I enstaka fall kan detta vara längre. Om man så önskar kan den eventuella rodnaden döljas av en lätt make-up.

Hur mycket behöver man spruta?
Varje spruta innehåller 0,5 eller 1 ml och denna räcker vanligtvis till behandling av bekymmersrynkan i pannan  eller till en inte allt för djup rynka från mungipan till näsvinkeln. Har du djupare rynkor och veck eller behöver behandling på flera ställen så behövs också fler sprutor.

Vilka rynkor lämpar sig mindre bra att behandla med Restylane?
Till små fina rynkor på överläppen samt rynkor runt ögonen använder vi Restylane fine lines. För att få en varaktigt resultat på dessa rynkor rekommenderar vi dock ofta att dessa tas bort med sk ultrapulslaser eller erbiumlaser, Derma -K, vilket ger mycket goda resultat. Vissa fina linjer går också att behandla med kemisk peeling.

Hur långvarig är effekten?
Produkterna bryts långsamt ner av kroppen.  Hållbarheten är ytterst individuell, ibland bryts Restylane ner efter 9-12 månader och Perlane håller efter mer än ett år. Oftast kan hållbarheten  vara betydligt längre än så. Men det kan vi inte garantera eftersom hur snabbt produkten bryts ner kan vara mycket individuell.
Som regel behöver man dock ge en mindre mängd vid påfyllning. Sker påfyllning innan effekten av den första behandlingen helt försvunnit får man en ytterligare förlängd effekt av

Går det att ta bort ärr?
Många ärr, speciellt äldre går utmärkt att fylla ut. behandlingen.Resultatet vid behandlingen av ärr är vanligtvis ännu längre.

För att ha en bestående effekt rekommenderar vi att du regelbundet underhåller din behandling.

Utmärkt att kombinera
Restylane och Perlane är utmärkta produkter att kombinera med Botox behandling  eller kemisk peeling  och laserslipningar
.

Restylane och Botox

Se film om Restylanebehandling
 i glabella och nasolabila veck
samt Botox i pannan

Restylane

Se film om Restylane
utfyllning av rynkor och veck